Wij zijn multidisciplinair

Over ons


Onze specialisten zijn hardwerkende sociale specialisten met flair. Dat ze dat gemeen hebben, is geen toeval; we zoeken ze erop uit. En dat heeft een reden. Ons werk raakt zoveel afdelingen dat er ook flink wat kantoortalen gesproken moeten worden. Van de hoofdlijnen bespreken met het hoofd Legal of de IT-directeur, tot aan de marketeers voor de do’s en don’ts’ rondom ‘realtime bidding’. En door naar de stand-up met de developers om wat technische ‘impediments’ te tackelen. Verwacht als je ons inschakelt multidisciplinaire specialisten die overal de juiste taal spreken.

Lees verder
Altijd eerst kijken wat wél kan

Privacy- en securityspecialisten


De specialisten van Westra Vreeswijk helpen bedrijven sneller naar de finish. Want voordat een digitaal kanaal, mobiele oplossing of die volgende iteraties live kunnen, moeten privacy én security helemaal waterdicht zijn. Misschien een open deur, toch kunnen we het niet vaak genoeg zeggen. Net als: zie privacy en security niet als vervelende ‘sta-in-de-wegs’ om je business te runnen, maar onderdelen waar je nou eenmaal rekening mee moet houden. En die zelfs kansen bieden om je te onderscheiden van de rest en sneller digitaal te innoveren. Daarbij zal je bij Westra Vreeswijk nooit direct een ‘nee’ te horen krijgen. Als het gaat om privacy en security kijken we altijd eerst naar wat wél kan. Ook als het vraagstuk wat lastiger is.

Maak kennis met ons team

Partner

Jelte Westra


Sinds augustus 2017 partner en medeoprichter van Westra Vreeswijk. De naam gaf het vast al weg. Maak Jelte middenin de nacht wakker en hij vertelt je wat de AVG betekent voor jouw bedrijf. Zijn hele professionele leven staat dan ook in het teken van privacy. Met zijn diploma Recht & ICT (Rijksuniversiteit Groningen) en zijn masterbul vers op zak, begon hij zijn carrière bij een niche advocatenkantoor, gespecialiseerd in IT-recht en privacy (2011). Verschillende juridische rollen volgden. Bij ABN AMRO (2015-2017) deed hij vervolgens security-ervaring op in de rol van Management Consultant in het ‘Corporate Information Security Office’. In 2016 erkende de International Association of Privacy Professionals Jelte als een ‘Fellow of Information Privacy’; een speciale eretitel voor leiders op het privacy gebied. 

Binnen Westra Vreeswijk is Jelte de man voor security- en privacy-advies in de breedste zin: van gap-analyses uitvoeren en rapporteren tot strategieën en beleid schrijven. Tijdens compliance trajecten komt zijn praktische hands-on ervaring mooi van pas. Die zette hij al in voor ABN AMRO, Fox-IT, Talpa, ITV Studios, KNVB, 9292, Rijkswaterstaat, UWV, meerdere hogescholen en Zorginstituut Nederland.

Partner

Erik Vreeswijk


De andere partner en medeoprichter sinds augustus 2017: Erik Vreeswijk. Wat Jelte heeft met privacy, heeft Erik met computertechniek. Als kleine man zocht hij liever ‘hacks’ voor de Nintendo dan dat er met een voetbal werd gespeeld. De keuze voor een studie bedrijfskundige informatica (Hogeschool Utrecht) verbaasde dan ook niemand in huize Vreeswijk. De MBA (Erasmus Universiteit Rotterdam) die volgde, heeft hem de taal van de business leren te begrijpen en spreken. En dat maakt hem nu de perfecte spil tussen de techneuten en de managers. Bij Oracle (2003-2009) ontwikkelde hij verschillende architecturen en securitymodellen, Bij ING (2009-2012) en ABN AMRO (2012-2017) werkte hij als Security Architect. Het talent om dingen niet onnodig moeilijk maken, dat was en is een van zijn belangrijkste wapens. Security is voor Erik ook nu in zijn werkzaamheden voor Westra Vreeswijk de ‘enabler’ voor nieuwe digitale businessmodellen. De mooiste uitdaging voor Erik: strategisch bijdragen en zo veilige digitalisaties van bedrijven realiseren. 

Werken bij Westra Vreeswijk

Op zoek naar privacy- of securityklussen bij mooie bedrijven?

Ook onderdeel worden van een snelgroeiend bedrijf met jonge, vlotte alleskunners op gebied van privacy en security? Wil je graag werken voor grote organisaties? En heb je al de nodige ervaring opgedaan in privacy en/of securityrollen? Dan drinken we graag een kop koffie met je bij ons op kantoor.

Kom een keer praten